Режисьорът Максим Генчев е готов да заложи и продаде дома

...
Режисьорът Максим Генчев е готов да заложи и продаде дома
Коментари Харесай

Максим Генчев продава дома си заради филма за Ботев

Режисьорът Максим Генчев е подготвен да заложи и продаде дома си в Елин Пелин , с цел да направи кино лентата си за Христо Ботев, разбра HotArena .

" Ехидно ми подмятат, че за кино лентата за Ботев би трябвало да си заложа къщата, а не да крънкам дарения. Съгласен съм! Залагам си дома, наддаването дано стартира: първа цена 1 милион лв.! Моля!!! ", написа в персоналния си профил Генчев. 

Преди месец режисьорът разгласи, че се нуждае от най-малко 500 000 лв., с цел да стартира фотосите за игралния филм. По-голямата част от лентата ще бъде снимана в Калофер. Само някои от сцените ще са изнесени в Козлодуй и средновековния палат Баба Вида във Видин. Във кино лентата присъединяване ще вземат елементарни хора от Калофер, които ще се включат изцяло безплатно. 

Те ще разровят старите скринове, с цел да дават достоверни облекла и съдове, останали от бабите и дядовците, и ще отворят домовете си за снимачния екип. 

" Кой с каквото може ще помогне, с цел да се получат нещата. Сигурен съм, че ще стане прелестен филм. ", показа преди време режисьорът. " Филмът " Ботев " ще бъде същинско кино! Епична драма с трагична кулминационна точка и въодушевяващ край! Кръв за кръв! ", споделя Максим генчев за кино лентата, за който събира дарения от много време и добавя, че непрекъснато мисли по какъв начин да предизвика хората да подаряват пари. 

" Тази Коледа свързвам само с Рождество Христо Ботево! Не хабете време и пари за елхи, чаши и еленчета! Който в действителност мецени като патриот и режисьор, да подари пари! ", съобщи той, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР