Режисьорът Дж. Дж. Ейбрамс е човекът, който ще застане начело

...
Режисьорът Дж. Дж. Ейбрамс е човекът, който ще застане начело
Коментари Харесай

Две космически саги от Дж. Дж. Ейбрамс

Режисьорът Дж. Дж. Ейбрамс е индивидът, който ще застане отпред на две кинопродукции, продължаващи традицията на фантастичните филми и трансформирали се в културен феномен за няколко генерации. „ Пропадане в мрака “, нов и автентичен взор върху галактическата сага „ Стар Трек “, към този момент е в развой на постпродукция и излиза в 3D кината и IMAX 3D на 17 май.

Преди няколко дни публично беше оповестено и началото на плана „ Междузвездни войни: Епизод VII “. Първият от новите епизоди на най-обичаната галактическа поредност в историята на киното ще е по сюжет на носителя на Оскар Майкъл Арнд и продуциран от Катлийн Кенеди, непосредствен помощник на Стивън Спилбърг и сегашен президент на Lucasfilm.

„ Дж. Дж. е съвършеният режисьор за този филм, споделя Кенеди. „ Освен, че има непогрешим кинематографски инстинкт, той интуитивно усеща поредицата. Разбира същината на прекарването, наречено „ Междузвездни войни “, и съм уверена, че ще сплоти екипа за основаването на паметен филм “. Джордж Лукас също е убеден в верния избор на режисьор за културния феномен, чието начало е сложил самият той: „ Дж. Дж. не стопира да ме впечатлява със своя гений. Той е идеалният режисьор за новия епизод на „ Междузвездни войни “. С него наследството на сагата ще бъде в положителни ръце “.

„ Може би съм по-благодарен на Джордж Лукас в този момент, в сравнение с като дете “, разяснява присъединяване си в плана Дж. Дж. Ейбрамс. „ Истинска чест е за мен да бъда част от този филм и да работя със забележителния екип на Катлийн и Lucasfilm ”.

Неговата лична продуцентска компания Bad Robot и сътрудникът му Брайън Бърк също са част от продукцията, която ще носи марката на Disney | Lucasfilm. 

В екипа на „ Междузвездни войни: Епизод VII “ са още Лорънс Касдан и Саймън Кинберг. Касдан от дълго време е в Lucasfilm като сценарист на „ Империята отвръща на удара “ и „ Завръщането на джедаите “. Кинберг е сценарист на „ Шерлок Холмс “ и „ Мистър и мисис Смит “.


Дж. Дж. Ейбрамс е потвърдил професионализма си и умеенето да основава шлагери с доста динамичност, прочувствен заряд, забележителни персонажи и неоспорими кинематографски качества. Най-новият филм под неговата постановка, който излиза по кината тази пролет, е „ Пропадане в мрака “. Фантастичният екшън води кораба „ Ентърпрайз “ и неговия екипаж на смъртоносно пътешестване в гонене на чужд до момента зложелател - изверг с мощна разрушителна мощ, скрита в най-явните проявления на човешката природа. Заплахата, против която се изправят капитан Кърк и екипажът му, нападна слабостите на своите основатели и заплашва освен оцеляването на кораба, само че и на всичко скъпо за хората в него. 

Преди броени дни на най-голямото спортно събитие в Съединени американски щати – Super Bowl - беше показан ефирен клип, който даде по-широка визия за злодея, в чиято роля ще се въплъти англичанинът Бенедикт Къмбърбач, прочут най-много от тв сериала „ Шерлок “. В “Пропадане в мрака “ вземат участие още Крис Пайн („ Стар Трек ”; „ Неудържим ”), Закари Кинто („ Стар Трек ”), Зоуи Салдана („ Стар Трек ”; „ Аватар ”), Карл Ърбан („ Стар Трек ”; „ Властелинът на пръстените ”), Алис Ив („ Мъже в черно 3 ”), Саймън Пег („ Мисията невъзможна: Режим „ Фантом ”) и други

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР