Режисьорът Деймиън Шазел, който тази година грабна Оскар с романтичния

...
Режисьорът Деймиън Шазел, който тази година грабна Оскар с романтичния
Коментари Харесай

Деймиън Шазел се сгоди

Режисьорът Деймиън Шазел, който тази година сграбчи Оскар с сантименталния си мюзикъл La La Land се сгоди за актрисата Оливия Хамилтън. Това заяви посредством кадър в Инстаграм самата влюбена двойка.

Разписалият се като най-младия притежател на премия на Американската кино академия в категорията „ режисьор “ създател разгласи връзката си с Хамилтън в края на предходната година.

На церемонията на премиите „ Изборът на критиците “ Шазел назова половинката си „ любовта на живота ми “. Малко прочут факт е, че Оливия има къса роля в La La Land. Във кино лентата тя играе раздразнена клиентка в кафенето, в което работи Миа (Ема Стоун).

Освен като актриса Хамилтън се подвизава и като сценаристка, написа екран. Неотдавна тя приключи две късометражки, като работи и върху новата продукция на Гюс Ван Сант - Don`t Worry, He Won`t Get Far on Foot.

Това ще бъде втори брак за 32-годишния Шазел. През 2010 година той се венча с Джасмин Макглейд, която е и изпълнителен продуцент на La La Land. Двамата публично поеха по разнообразни пътища четири години откакто си споделиха заветното „ да “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР