Режисьор е Ануп Сингх“Песента на скорпиона е най-екзотичната премиера на

...
Режисьор е Ануп Сингх“Песента на скорпиона е най-екзотичната премиера на
Коментари Харесай

Ориенталски звезди в пустинна драма

 52-farahani1 Режисьор е Ануп Сингх

“Песента на скорпиона ” е най-екзотичната премиера на септември. Индийският филм среща феновете с античната легенда за ужилването от скорпион от дълбоката пустиня на Джайсалмер, Раджастан, което убива човек до 24 часа. Отровата на скорпиона вкарва трескава мелодия в тялото на жертвата. Единственото избавление е да се открие умел артист, който може да разчете мелодията в пулса на ужиления и да изпее ария, която да подейства като противоотрова.
 Момент от кино лентата Момент от кино лентата
“Структурата на кино лентата е като музиката на пустинната цивилизация в Раджастан. Както музиката непрекъснато предлага действителност, която е доста по-голяма от това, което виждаме, филмът е формиран от дребни елементи, близки проекти на пясък и лица, дърво и красиви тела, лута се сред сенки и приглушени светлини и цветове, които внезапно се трансформират в колосален, непредсказуем пейзаж на злото и непредвидимостта; един пейзаж, задаващ значимия въпрос: Какво е притежанието и какво е любовта? Какво ще изберем, в случай че в действителност желаеме да разберем какво ни прави хора: отмъщението или съчувствието? ”, споделя режисьор Ануп Сингх.

Една от атракциите на кино лентата е прелестната иранска изпълнителка Голшифте Фарахани, а огромната звезда на продукцията е Ирфан Кхан.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР