Режимът в Кремъл не крие преклонението си към Сталин и

...
Режимът в Кремъл не крие преклонението си към Сталин и
Коментари Харесай

Радан Кънев: Навални е жертва на политическо убийство на режима в...

" Режимът в Кремъл не крие поклонението си към Сталин и всичко разумно мина към политическото ликвидиране на Навални. Естествено е, че няма значение дали ще приемем или не изборите в Русия. Когато сме изправени пред едноличен тоталитарен режим на Путин, сме очевидци на необятното приемане на този режим в самото съветско общество. Не мисля, че човек с демократично схващане може да предвижда съветските публични придвижвания. Всичко е допустимо в Русия, всичко може да се случи там. Навални не беше политик от вида на починалия Борис Немцов, той беше човек, който всеки руснак познаваше. Със сигурност в Русия има едно надълбоко противоречие ", счита Кънев.

 

Във връзка с убийството на Нотариуса, евродепутатът сподели, че за съществуването на мрежи в правосъдната система като тази на Мартин Божанов има изявления от доста от дълго време.

" Те са най-често в средите на юристите и съдиите. Тези мрежи на процедура са проведени незаконни групи, които водят до решаването на каузи по избран метод ", добави политикът. Според него такава мафия не може да съществува без политически чадър.

 

Евродепутатът разяснява и тематиката за правосъдната промяна. По думите му обстановката у нас е била такава, че измененията в Конституцията не е могло да се осъществят без гласовете на Движение за права и свободи. Кънев посочи, че правосъдната промяна е изцяло същинска. " Борим се за нея от 2012 година Това е политически триумф за Демократична България ", безапелационен бе той.

По отношение на евроизборите Кънев изрази вяра, че ПП-ДБ ще се явят с общи листи.

 

По тематиката за ротацията евродепутатът показа, че това е детайл от една тежка сделка. По думите му ПП-ДБ търпи огромни вреди за това. Договорката е била направена, с цел да има България интервал на непоклатимост и икономическо развиване, посочи той. Според него няма значение кой ще оглави Министерство на външните работи след ротацията. Ако въпреки всичко ротация няма, това не значи, че отиваме на избори, посочи той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР