Режимът на влизане на чешки туристи у нас 22 дни

...
Режимът на влизане на чешки туристи у нас 22 дни
Коментари Харесай

Чехия поиска туристите ѝ да влизат у нас 22 дни след първа доза от ваксина

Режимът на влизане на чешки туристи у нас 22 дни след първа доза от сложена беше разискван на взаимна среща на равнище министри през днешния ден, на която страната ни е хазаин.
Експертна комисия ще заседава по тематиката, а външният министър на Чехия Якуб Кулханек изрази вярата си за позитивен отговор в идващите няколко дни. Ако такова решение бъде взето у нас, то ще важи реципрочно и за българските туристи, пътуващи за.
Българският външен министър Светлан Стоев също удостовери, че се чака положително решение от страна на България по този въпрос.
Служебният министър на туризма Стела Балтова акцентира, че чакаме 200 000 чешки туристи у нас през летния сезон, заяви Българска национална телевизия.
На срещата беше дискутиран и абсурдът с детонацията във Върбетице и тези у нас. Обсъдено е тясно съдействие сред службите на двете страни, а проверяващите им органи са в непрекъснат контакт по сред си.
Стоев съобщи, че Чехия и България са изразили взаимна взаимност и неодобрение от реакцията на съветската страна.
По отношение за провеждането на парламентарните избори на 11 юли, чешкият външен министър съобщи, че ще даде позволение за разкриване на поисканите от България шест изборни секции на територията на Чехия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР