Режимът на Владимир Путин е заподозрян, че използва редица използвани

...
Режимът на Владимир Путин е заподозрян, че използва редица използвани
Коментари Харесай

Как поддръжниците на Владимир Путин използват фалшиви бюлетини, фалшиви гласоподаватели и мъртви войници, за да спечелят избори

Режимът на Владимир Путин е обвинен, че употребява редица употребявани преди този момент тактики, с цел да подсигурява изборната си победа - от машинация на гласоподаватели и заплашване, даже да употребява имената на бойци, убити в Украйна.

Руският президент сграбчи още шест години на власт в понеделник след огромни репресии против опозицията в цялата страна. Но се подозира голяма, водена от фантом интервенция за достойнство на избори, дружно с потреблението на имената на мъртви бойци върху бюлетините, с цел да усили мандата си.

Неговата безапелационна победа с 87% последва най-суровите репресии против опозицията и независимост на словото от руско време, само че доста руснаци се пробваха да се опълчват на неизбежния резултат. И от отчетите за най-ранните връщания беше ясно, че Путин ще удължи съвсем четвъртвековното си ръководство с пети мандат.

С преброяването на съвсем всички секции в понеделник, изборните чиновници споделиха, че Путин е обезпечил рекорден брой гласове, на фона на тоталния контр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР