Режимът на Путин уби Навални – дали това е станало

...
Режимът на Путин уби Навални – дали това е станало
Коментари Харесай

Божидар Божанов: Две десетилетия западните държави бавно осъзнаваха какво е Путин

„ Режимът на Путин умъртви Навални – дали това е станало напълно непосредствено, или косвено с поредност от дейности, на процедура няма значение. Знаем, че преди да бъде вкаран в пандиза, против него имаше опит за ликвидиране с химическо оръжие “. Това разяснява в „ Лице в лице “ депутатът от ПП-ДБ и някогашен министър на електронното ръководство Божидар Божанов.

“За страдание западните страни в последните две десетилетия постепенно осъзнаваха какво е Путин и неговият режим. С началото на войната в Украйна към този момент няма две отзиви какво е Русия и че би трябвало да се противопоставяме на режима на Путин по всички вероятни способи “, уточни той.

Всичко за гибелта и последвалите реакции четете в този онлайн репортаж

Относно ротацията Божанов разяснява, че тематиката за поста на външния министър наподобява по този начин, като че ли двама индивида се карат за един стол.

„ Съдбата на държавното управление не може да зависи от това. Да, външната политика на България е извънредно значима в тези сложни моменти – значима е от позиция на Шенген и еврозона “, разяснява той.

Преди дни ПП-ДБ разгласява законопроект, чиято цел е да се бори с троловете и дезинформацията.

Ще запомня Навални като единственият човек, който имаше късмет да смени Путин, сподели журналистът

" Има обаче подправени реклами на добавки и медикаменти, които употребяват имената на публицисти и лекари. В законопроекта се планува, в случай че рекламните мрежи не смъкват тези реклами, да се ограничи достъпът на рекламната мрежа. Освен това уеб сайтове монетизират вести, целим да разкрием кой стои зад тези уеб сайтове за подправени вести ", разяснява Божидар Божанов.

  " Не постановяваме надзор на новините. Чрез измененията ще осветлим кой стои зад уеб страниците с подправени вести ", добави още той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР