Режимът на Борисов си отива и започва възстановяването на България,

...
Режимът на Борисов си отива и започва възстановяването на България,
Коментари Харесай

Нинова: Режимът на Борисов си отива

Режимът на Борисов си отива и стартира възобновяване на България, съобщи в Гоце Делчев водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя и лидерът на листата на левицата за евроизборите Елена Йончева поставиха цветя пред паметника на Гоце Делчев в символ на респект по случай 116 години от гибелта му.

" Режимът на Борисов си отива и стартира възобновяване на България. Обръщам се към всички смели, рационални и почтени българи – дано се съберем и дружно да стартираме възобновяване на стопанската система и производството ни, на образованието, опазването на здравето, на правораздаване за всеки и тъждество пред закона. Това обаче минава през гласоподаване на 26 май ", сподели водачът на Българска социалистическа партия. Тя прикани хората да не оставят бъдещето да мине около тях.

" Бъдете дейни и дайте своето предпочитание и своята воля за това да стартираме същинското възобновяване на нашата страна и връщането на нейното достолепие пред Европа. Бъдете здрави и мощни. Вярваме във вас, в желанието ви да работим за България и за българщината ", приключи Нинова.

По-късно през днешния ден в прохода Попови ливади Нинова и Йончева ще участват на откриването на 2-ри кръг от националния шампионат по планинско нанагорнище на България. В 14 часа ще положат цветя на паметника на Гоце Делчев на Попови ливади.

Обиколката из района на Нинова и Йончева продължава в Петрич, където от 17.30 часа ще положат венци и цветя пред паметника на един от създателите на социалистическото придвижване в Петрич Антон Попов. В 18 ч. в Народното читалище в гр. Петрич те ще вземат присъединяване в честването на 100 от основаването на социалистическата партия в Петрич.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР