Регулирането на сметките, които са незаконно притежавани в чужбина, ще

...
Регулирането на сметките, които са незаконно притежавани в чужбина, ще
Коментари Харесай

Франция си възстановява милиарди от укривани в чужбина пари

Регулирането на сметките, които са нелегално притежавани в чужбина, ще донесе на Франция повече от 1 милиард евро през тази година и " малко по-малко " през 2018 година, което общо значи повече от 8 милиарда от 2013 година насам, съгласно отчет, оповестен от Френската счете палата.
Службата за обработка на коригиращите заявления /STDR/, която е основана през 2013 година с цел да обработва молбите за контролиране на френските противозаконни сметки в чужбина, е събрала повече от 7 милиарда евро за интервала от 2014-2016 година За 2017 година се чакат доходи от 1 – 1.2 милиарда евро, което е малко по-малко от предстоящите за 2018 година
STDR разрешава на притежателите на секрети сметки в чужбина да извадят нескрито притежаваните от тях суми, които не са били обложени с налози. Френското държавно управление беше оповестило през септември, че тази работа ще бъде закрита в края на годината, само че в отчет на Френската счете палата се желае тя да продължи да бъде дейна, до момента в който последните молби за легализиране на тези суми не бъдат прегледани и обработени.
Дейността на службата от четири години насам е увенчана с огромен триумф, отбелязва Френската счете палата. Според нейните данни става дума към 51 000 молби за обща сума на активите от 32 милиарда евро, като тази сума може да се усили още до 31 декември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР