Регулаторите на марихуана в Ню Йорк се похвалиха в петък

...
Регулаторите на марихуана в Ню Йорк се похвалиха в петък
Коментари Харесай

Регулаторите на марихуана в Ню Йорк се хвалят със 150 милиона долара от законни продажби на канабис, докато незаконните магазини за марихуана ограбват държавата от милиони под формата на данъци

Регулаторите на марихуана в Ню Йорк се похвалиха в петък за финансовия триумф на промишлеността за законен канабис през 2023 година, само че съвсем не загатнаха милиони налози се губят от противозаконните магазини за марихуана, разпространяващи се из пейзажа като бурени.

Изявлението за края на годината на Службата за ръководство на канабиса беше изпълнено със суперлативи, описващи процъфтяваща промишленост, донесла към 16,5 милиона $ данъчни доходи от продажбите на към 3,5 милиона продадени продукта в саксия.

„ 2023 година беше година на напредък за канабиса в Ню Йорк и знаем, че 2024 година ще бъде още по-значима “, сподели Джон Кагия, шеф на политиката на офиса, който сподели, че през тази година има към 150 милиона $ общо легални продажби.

Офисът обаче не можеше да уточни цената на това какъв брой се продават при към 1500 противозаконни продавачи, работещи в съвсем всеки търговски блок в града и на други места в щата - чиито чиновници се оплакаха, че крадат бизнес от мизерните 40 офици...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР