Регулаторът на лекарствата на ЕС ще реши в понеделник дали

...
Регулаторът на лекарствата на ЕС ще реши в понеделник дали
Коментари Харесай

ЕМА решава дали да одобри бустерна доза на Pfizer

Регулаторът на медикаментите на Европейски Съюз ще реши в понеделник дали да утвърди трета доза от имунизацията на Pfizer против Covid-19, излиза наяве от вътрешен документ, с който се е срещнала организация Ройтерс.

Ако Европейската организация по медикаментите (EMA) утвърди слагането на бустерна доза, не се чака да даде точни насоки, на кого следва да се слага.
 В Съединени американски щати утвърдиха трета доза от имунизацията на Пфайзер, само че единствено за избрани групи В Съединени американски щати утвърдиха трета доза от имунизацията на " Пфайзер ", само че единствено за избрани групи
Американската Агенция по храните и медикаментите (FDA) утвърди използването на подсилваща доза от имунизацията против COVID-19 на " Пфайзер/Бион...

Ако ЕМА, блокът ще се причисли към Съединени американски щати, Англия и Израел при внедряването на бустери, макар неналичието на теоретичен консенсус, че те са нужни.

„ На 4 октомври ЕМА ще даде мнение по отношение на нуждата от бустери на Pfizer за всеобщото население “, сподели във вторник ръководителят на ЕМА Емер Кук пред евродепутати на вътрешно съвещание, сочат протоколи от диалозите.

Повече от дузина страни от Европейски Съюз към този момент започнаха да ползват трета доза ваксина без поддръжката на организацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР