Регистрирано е ново поскъпване на употребяваните коли в България. Причината

...
Регистрирано е ново поскъпване на употребяваните коли в България. Причината
Коментари Харесай

Регистрирано е ново поскъпване на употребяваните коли у нас

Регистрирано е ново повишаване на използваните коли в България. Причината – все по-трудният импорт на коли от чужбина, огромна част от автокъщите са вдигнали цените , а клиентите са най-вече от чужбина .

Сред настояванията на огромна част от купувачите на автокъщите в Дупница са по-малко нездравословни излъчвания , невисок разход на горивото и таван на цените до 10 000 лв. . Преди към седмица Огнян Георгиев се е сдобил с нов използван автомобил. Той споделя пред „ Българска национална телевизия “, че е желал да е по-икономичен поради покачващите се цени на горивата, да има евтини елементи и поддръжка .

Същевременно търговците регистрират, че избавят бизнеса си, с помощта на интереса на гърците . По този мотив търговецът Диего Чалев регистрира, че пазарът е сложен , а цените високи . По думите му има нов импорт, само че е слаб и прибавя, че българските клиенти търсят коли сред 8000 и 15 000 лв. , както и да не горят доста.

От сектора предвиждат, че казусът с вноса на използвани коли от Западна Европа ще продължи да се задълбочава , като измежду аргументите са политиките за запазване на околната среда на страни като Швейцария, Италия, Франция и Германия, където кабинетите изземват за скрап старите коли и отпускат средства на притежателите им за нови.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР