Регистрирани са поне 10 опита за убийството на шефа на

...
Регистрирани са поне 10 опита за убийството на шефа на
Коментари Харесай

Русия 10 пъти се е опитала да убие шефа на украинското разузнаване Кирило Буданов

Регистрирани са най-малко 10 опита за убийството на шефа на украинското разузнаване Кирило Буданов, който е измежду най-големите цели на съветските служби.
Андрей Юсов, представител на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна, сподели в изявление за " Украинская истина ", че Буданов е една от основните цели за Кремъл.
" Със сигурност се знае, че това са повече от 10 опита. Има и публична присъда, доколкото тя може да бъде публична за една несъществуваща, в действителност измислена страна, каквато е Руската федерация. Да, Буданов е една от значимите цели за „ съветския мир “, за съветската агитация и за ръководещия режим на Путин “, сподели Юсов, съобщи УНИАН.
Самият Буданов счита тези опити за нападение против него като симптом, че си прави добре работата. Взети са ограничения за неговата сигурност, само че те не въздействат на ежедневните му отговорности. „ В последна сметка считам, че Путин и неговото близко обграждане би трябвало да се опасяват повече ", добави Юсов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР