Регистрирахме се със 7000 подписа, амбицирани да подобряваме значително резултата.

...
Регистрирахме се със 7000 подписа, амбицирани да подобряваме значително резултата.
Коментари Харесай

БСП се регистрира в ЦИК за изборите на 2 април

" Регистрирахме се със 7000 подписа, окуражени да подобряваме доста резултата. Тръгваме със самочувствие, че имаме какво да кажем на хората, тъй като в най-трудните месеци бяхме обществения дирек и имаме какво да отчетем действително свършеното за хората. "

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на излизане от ЦИК, откакто тя и сътрудниците ѝ от левицата подадоха нужните документи за регистрация за явяване на изборите на 2 април, съобщи БГНЕС.

Снимка: БГНЕС

Нинова уточни, че на Конгреса на следващия ден ще обсъждят и решат с кого ще се коалират след изборите. Лидерът на левицата разяснява, че вътрешните борби сред нея и Кирил Добрев пречат на партията и те са кардинални борби. “Прекият избор за ръководител беше изгубен от Кирил Добрев и той не може да преживее това. ”, безапелационна е тя.

Лидерът на Българска социалистическа партия сподели, че преди Сергей Станишев да дава оценки на Българска социалистическа партия би трябвало да отговори на доста въпроси, измежду които за какво е въвел плоския налог, за какво се е трансформирал с Лютви Местан на Орлов мост и други

Нинова акцентира, че и в предходния парламент не са подкрепили Френското предложение за присъединение на РСМ към Европейски Съюз.

“Времето потвърди, че сме били прави. Не са били подготвени за този развой - езика на омразата, експанзията по отношение на жителите с българско съзнание демонстрират, че РСМ не е подготвена за член на Европейски Съюз, тъй като там има полезности, които те погазват с това държание. ”, безапелационна е тя.

Лидерът на левицата сподели, че нов ръководител може да бъде определен през 2024г., когато изтича мандата й има директен избор.

Нинова разкри, че на следващия ден на Конгреса ще обсъдят нова съвременна лява стратегия, тъй като остарялата е от 2008г., също така ще обсъдят идните избори, както и промени в Устава.

Заедно с Нинова при подаването на документите в ЦИК бяха Кристиан Вигенин, Борислав Гуцанов, Иван Ченчев, Атанас Зафиров, Георги Гьоков и други

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР