Регистрацията може да се направи на сайта Електронна фактура (electrohold.bg),

...
Регистрацията може да се направи на сайта Електронна фактура (electrohold.bg),
Коментари Харесай

Електрохолд Продажби стартира кампания “23 киловатчаса подарък”

Регистрацията може да се направи на уеб страницата Електронна фактура (electrohold.bg), в търговски център на Електрохолд или на каса на Изипей. Необходимо е клиентът да даде потребителски номер, код за идентификация (за битови клиенти това са последните 4 числа от ЕГН на титуляря на потребителския номер, а за икономически клиенти – ЕИК на фирмата) и настоящ имейл адрес. Всеки, който се записва, ще получи подаръка от 23 кВтч във втората си електронна фактура, издадена след регистрацията. 

23 кВтч са задоволителни за подготвяне на 250 кафета, 33 изпирания с автоматизирана пералня, 178 часа гледане на телевизия или 1 530 зареждания на телефон.

Електронната фактура е изцяло безвъзмездна услуга. Тя подсигурява отбрана на персоналните данни, икономисва време и дава опция за елементарно и практично управление на разноските.

Над 540 000 клиенти на Електрохолд Продажби към този момент оцениха удобството, сигурността и екологичните изгоди на електронната фактура. От въвеждането на услугата през 2011 година досега с избора си те понижиха потреблението на хартия с 90 милиона листа, с което икономисаха изразходването на 900 милиона литра вода и 1 800 000 кВтч електрическа енергия.

Информация за акцията „ 23 кВтч подарък “ е оповестена на
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР