Регистрация на автомобил в Смолян ще се прави само, ако

...
Регистрация на автомобил в Смолян ще се прави само, ако
Коментари Харесай

Регистрация на кола в Смолян само с лъснати номера

Регистрация на автомобил в Смолян ще се прави единствено, в случай че номерата му са лъснати. От опашката ще се отстраняват водачи на коли, чиито регистрационни номера, 17-цифров VIN ш номер на мотора, са нечетливи.
За въведените нови правила за регистрация на моторни транспортни средства, които са за възстановяване административното обслужване и понижаване на времето за регистрация в бранш „ Пътна полиция “, заяви през днешния ден Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Смолян.
При показване на МПС за регистрация то би трябвало да е с почистени VIN-номера и номер на мотора. При нужда, според от марката и модела на колата, тя би трябвало да е със свалена защитна кора на мотора. Желателно е колите да са ненатоварени с багажи.
Автомобил, който се показват за регистрация с замърсен или неразбираем номер, когато почистването му ще забави процеса на регистрация, ще бъде отхвърлен от колоната на чакащите, като дейностите по идентификацията му ще продължат след обслужването на чакащите жители.
Регистрацията на коли втора ръка от всички марки, създадени преди по-малко от 5 години, ще се прави от комисия всеки вторник и петък от 9.00 до 12.00 часа в КТП на бранш „ Пътна полиция “ при ОДМВР - Смолян.
Приемането на документите за регистрация на тези колите ще става не по-късно от обяд на деня, предшестващ деня на регистрацията, прецизират още от пресцентъра на полицията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР