Регистрационна табела е била продадена на търг през уикенда за

...
Регистрационна табела е била продадена на търг през уикенда за
Коментари Харесай

Колко струва най-скъпата регистрационна табела в света?

Регистрационна табела е била продадена на търг през уикенда за 55 млн. дирхама (15 млн. долара), което я прави най-скъпата в света, оповестява Business Insider.     Табелата съдържа единствено една писмен знак и една цифра: " P 7 ".    Компанията Emirates Auction, която e продала регистрационната табела на търг в Дубай в събота, декларира, че това е нов връх. Приходите от продажбата ще отидат за благотворителна организация за подкрепяне с храни, ръководена от шейх Мохамед бин Рашид, държател на Дубай.    Аукционната къща разяснява пред Insider, че купувачът на табелата е поискал да остане неизвестен.   

Най-скъпата регистрационна табела, продадена преди търга през уикенда, е с една цифра - " 1 ", съгласно Световните върхове на Гинес. Тя е закупена за 52,2 млн. дирхама (около 14,2 млн. долара) от Саид Абдул Гафар Хури от Обединените арабски емирства през 2008 година, също по време на търг, проведен от Emirates Auction. Той към момента е вписан като рекордьор на уеб страницата на върховете на Гинес. 
През февруари в Хонконг регистрационна табела единствено с буквата " R " беше продадена за 25,5 млн. хонконгски $, или към 3,2 млн. американски $, напомня изданието, като цитира и основаният в Дубай предприемач Балвиндер Сингх Сахни, който разяснява пред Bloomberg, че през 2016 година е купил регистрационна табела " D 5 " за 33 млн. дирхама.     " Винаги ми е било фантазия да имам едноцифрен номер ", прибавя той пред малкия екран.     
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР