Регионалното управление на образованието в Търговище организира спортен турнир за

...
Регионалното управление на образованието в Търговище организира спортен турнир за
Коментари Харесай

Спортен турнир за учители организират в Търговище

Регионалното ръководство на образованието в Търговище провежда състезателен шампионат за учители от цялата област. Тази година той е отдаден на Националния празник на страната - 3 март.

Общо 22 учебни заведения от региона са декларирали присъединяване, като учителите ще се надпреварват както отборно, по този начин и самостоятелно според от типа спорт.

В рамките на месец учителите ще се състезават в пет спортни дисциплини - шахмат, волейбол, тенис на маса, спортна пукотевица и футбол. 13 учебни заведения ще премерят сили по волейбол, 11 - по футбол, 3 - по шахмат, 19 - по спортна пукотевица и тенис на маса - 12 учебни заведения.

Стартът на спортните прояви е тази събота (09 февруари) с шампионат по шахмат в спортна зала " Дечко Стефанов ". На 16 и 17 февруари е конкуренцията по волейбол, като тимовете са разпределени по прелиминарен чоп в четири групи. Финалът ще се организира на 23 февруари. Проявите не престават на 24 февруари с шампионат по тенис на маса.. На 9,10 и 16 март е футболната конкуренция.

Спортният шампионат ще приключи на 17 март със съревнование по спортна пукотевица в подготвителния комплекс до Първо главно учебно заведение " Христо Ботев ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР