Регионалното управление на образованието в Пазарджик започна проверка по скандален

...
Регионалното управление на образованието в Пазарджик започна проверка по скандален
Коментари Харесай

Учителки превеждат деца пред идващ влак на жп прелез във Велинград

Регионалното ръководство на образованието в Пазарджик стартира инспекция по абсурден случай, станал прочут след разпространение на любителски клип в обществените мрежи. На него се вижда по какъв начин две учителки превеждат дребни възпитаници през жп прелез при спуснати бариери, минути преди прекосяването на трен.  Децата са от Основно учебно заведение " Неофит Рилски " във Велинград, а казусът е от през вчерашния ден.

На клипа, сниман от инцидентен очевидец на обстановката се вижда още по какъв начин част от децата пресичат едно след друго през релсите, само че в един миг колоната се разпръсва, тъй като част от тях виждат идващия трен. Една от учителките притичва и прибира зад спуснатата преграда децата, които не са съумели да пресекат. Секунди по-късно, през прелеза минава трен.

„ Самите деца решиха, че идва трен, и започнаха да викат, че идва трен ”, описа създателят на любителския клип Филип Каролев в студиото на bTV тази заран.

Опасното секване е станало през вчерашния ден, към 13.30 часа, когато трен от Добринище влиза на втората гара във Велинград, показа още той.

От Регионалното просветително ръководство ще излязат с публично мнение по скандалния случай след приключването на инспекцията. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР