Регионалните дирекции по опазване на околната среда и водите в

...
Регионалните дирекции по опазване на околната среда и водите в
Коментари Харесай

Шеф на екоинспекция: Регионалните екодирекции работят под голямо напрежение

Регионалните дирекции по запазване на околната среда и водите в страната работят под огромно напрежение, което граничи с нервност . Това съобщи пред БНР шефът на екоинспекцията в Пазарджик Костадин Гешев преди днешната среща с министъра на околната среда Емил Димитров.

Ежедневно чиновниците са подложени на публичен напън и това пречи да се съблюдава законът . За да се успокои напрежението, шефовете ще се срещнат с екоминистъра и ще излязат с обща позиция за бъдещата си работа .
 Нова акция в Басейнова дирекция - Пловдив Обновена
Нова акция в Басейнова дирекция - Пловдив

Екоминистърът научил за прокурорските дейности до момента в който давал изявление

Арестът на шефа на " Басейнова дирекция " - Пловдив и показните акции там мощно са нараснали напрежението, сподели Костадин Гешев.

" Не съм склонен с метода, по който се извърши карцерът. Едно е наркотрафикант, терорист, а напълно друго държавен чиновник . Затова че работим съгласно закона, се желае оставка всекидневно. Хора, които нищо не схващат от тази просвета, оформят публичното мнение, след което локалната власт и избрани политици (го налагат) ", добави той.

Срещата на министър Емил Димитров е с шефовете на 16-те Регионални инспекции по околната среда и водите, 4-те Басейнови дирекции и 3-те национални парка.
 Ревизоро и през днешния ден си подготвил оставката, без да опъва ластици
Ревизоро и през днешния ден си подготвил оставката, без да опъва ластици

Акцията в Пловдив - " самун и зрелища, с цел да се похвалим в Европа, да се види
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР