Регионалната здравна инспекция във Враца обяви свободно работно място за

...
Регионалната здравна инспекция във Враца обяви свободно работно място за
Коментари Харесай

​Здравните власти във Враца търсят кой да контролира болниците

Регионалната здравна ревизия във Враца разгласи свободно работно място за основен контрольор, научи BulNews.bg. Позицията е за профилираната администрация в дирекция "Медицински действия ".
Инспекторът ще реализира надзор върху активността на лечебните заведения за болнична и извънболнична помощ и на домовете за медико-социални грижи за деца в област Враца.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е бакалавър с IV младши сан и най-малък професионален опит от 2 години. Допълнителните умения и квалификации, които се търсят са компютърна просветеност. Кандидатите би трябвало да познават националното и общностното право, касаещи активността на дирекция „ Медицински действия “, нормативната уредба в региона на опазването на здравето, както и следните закони и подзаконови актове и тяхното приложение: Закон за здравето; Закон за лечебните заведения; Закон за държавния служител; Кодекс за държание на чиновниците в държавната администрация; Устройствен устав на РЗИ. Мераклиите за поста би трябвало да имат отзивчива подготвеност, практичност, разпоредителност и умения за работа в екип.
Минималният размер на главната заплата е 510 лв., като възнаграждението за длъжността се дефинира според от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент. Конкурсът ще бъде извършен на два стадия – решение на тест и изявление. Срокът за подаване на документите е до 12 януари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР