Регионалната здравна инспекция във Видин обяви свободни работни позиции за

...
Регионалната здравна инспекция във Видин обяви свободни работни позиции за
Коментари Харесай

Чистка в здравната инспекция във Видин, търсят шест нови кадри

Регионалната здравна ревизия във Видин разгласи свободни работни позиции за шестима нови чиновници, научи организация BulNews. Две от тях са в дирекцията по публично здраве, а другите четири - за дирекцията по контрол на заразните заболявания.
Първото изстинало място е за старши специалист в отдела по лабораторни проучвания, като задачата на новия чиновник е да провежда и управлява активността по физико-химичния надзор, за реализиране на държавната здравна политика на територията на област Видин. Изискванията за длъжността са минимална степен на приключено обучение бакалавър, с най-малко една година професионален опит и V младши сан. С преимущество за тези, които имат магистратура с професионално направление по медицина или лекари с приета компетентност „ микробиология “.
Старши специалист се търси и за дирекцията по контрол на заразните заболявания, а задачата му е да провежда, управлява, управлява и координира активността в паразитологичната лаборатория. Изискваната степен на приключено обучение за длъжността е бакалавър V младши сан и най-малко една година професионален опит. Желаещите да сграбчен мястото би трябвало да имат магистърска степен в професионално направление по медицина и да са лекари с приета компетентност по „ паразитология “.
Трудовите хонорари на двамата старши специалиста започват от 600 лв..
За попълване на неналичията се търсят и трима инспектори в дирекцията по контрол на заразните заболявания, които ще би трябвало да реализират държавен здравен надзор в лечебните заведения. Основните им отговорности се показват в осъществяване на епидемиологични изследвания и оказване на методична помощ, за реализиране на държавната здравна политика на територията на област Видин. Изискваната минимална степен на приключено обучение за позициите е професионален бакалавър с V младши сан. Основното заплащане за длъжността започва от 590 лв..
Вакантно работно място е оповестено и за контрольор в отдела по държавен здравен надзор. Спечелилият състезанието претендент ще прави последователен и ориентиран надзор по спазването на здравните условия в обекти с публично предопределение, на артикули, артикули и действия със значение за здравето на популацията и на фактори на виталната среда.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е професионален бакалавър с V младши сан. Позицията ще бъде заплатена с най-малко 590 лв..
Конкурсите ще се проведат на два стадия – решение на тест и изявление, като документи се подават до 22 февруари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР