Регионалната здравна инспекция в Стара Загора извършва проверка по сигнал

...
Регионалната здравна инспекция в Стара Загора извършва проверка по сигнал
Коментари Харесай

Сигнал за хранително натравяне в детска градина в Стара Загора

Регионалната здравна ревизия в Стара Загора прави инспекция по сигнал за подозрение за хранително натравяне в детска градина „ Звездица ” в кв. „ Железник ”. Сигналът е подаден на тел. 112 по обяд през вчерашния ден.

10 деца от русенско село се натровиха с пиле фрикасе

Веднага екип от здравни инспектори направил изследване и инспекция на място. Установено е, че пет деца са повърнали еднократно . Към момента няма приети в болница . Нарушения по спазването на дезинфекционния режим не са установени, връчено е наставление на шефа за осъществяване на последна стерилизация на детското заведение, проучване на всички отсъстващи деца от групата , за чревно носителство и карантина на групата до излизане на всички резултати от микробиологичните проучвания.

15 деца от кърджалийско учебно заведение в болница, евентуално след хранително натравяне

Здравните инспектори вземат проби от 18 деца и осем души личен състав, проби от централния водоизточник. От Областната Дирекция по сигурност на храните са взели проби от вчерашната закуска и обяд , а първичните резултати се чакат да са подготвени на следващия ден. По тематиката 10 деца признати в болничното заведение с хранително натравянеДеца от учебно заведение в Правец се натровиха с кренвирши и пържоли
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР