Регионалната здравна инспекция, Превантивно-информационният център по наркомании, местната Комисия за

...
Регионалната здравна инспекция, Превантивно-информационният център по наркомании, местната Комисия за
Коментари Харесай

МВР и РЗИ обясняват на децата какво е райски газ

Регионалната здравна ревизия, Превантивно-информационният център по наркомании, локалната Комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни към община Смолян, и Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи в Смолян организират здравно-информационна акция измежду гимназистите на общината.

Целта е да осветлят увреждащите резултати от потреблението на цигари и новите произведения с тютюн или никотин – тютюневи стикове, електронни наргилета и така наречен никотинови торбички или пакетчета.

Инициативата е с мото „ Тялото ти не е кошче за отпадък – заслужаваш повече “. При срещите с възпитаници от 8 и 9 клас се подчертава и върху предварителната защита на използването на диазотен оксид („ божествен газ “). Експерти на институциите към този момент се срещнаха с 160 възпитаници от три учебни заведения в града. Посещенията ще продължат и през месец ноември.

Кулминацията на акцията е рок-мюзикълът на Недялко Йорданов „ Ще те накарам да се влюбиш “, подложен от РДТ „ Николай Хайтов “. Представлението на 7 ноември (понеделник) от 18 ч. е особено изплатено от уредниците и ще бъде с вход свободен за всички гимназисти и учители от общината.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР