Регионалната дирекция по социално подпомагане във Видин обяви свободни работни

...
Регионалната дирекция по социално подпомагане във Видин обяви свободни работни
Коментари Харесай

Социалните във Видин си търсят трима нови кадри

Регионалната дирекция по обществено подкрепяне във Видин разгласи свободни работни позиции за трима нови чиновници, научи организация BulNews. Търсят се старши специалист, основен обществен служащ и юрист.
Работата на старшия специалист е да дава отговор за вярното действие на осведомителните системи в границите на дирекцията и да взема решение проблеми, засягащи активността на дирекцията в региона на осведомителните технологии. Изискваната минимална степен на приключено обучение е бакалавър V младши сан с най-малко една година професионален опит.
Позицията за основен обществен служащ е за дирекцията в Брегово в отдела за самостоятелна оценка на хора с увреждания, обществени услуги и обществена протекция. Той ще би трябвало да прави обществена работа, изразена в даване на обществени и фамилни помощи, целеви помощи за отопление, еднократни целеви помощи по Постановление на Министерски съвет и други. Изискваната минимална степен на приключено обучение е бакалавър IV младши сан с най-малко две години професионален опит.
Минималната заплата за двете позиции е 605 лв..
Третата позиция за юрист е в отдела за протекция на детето във Видин. Служителят ще би трябвало да обезпечава цялостното правно обслужване в дирекция „ Социално подкрепяне “, както и процесуалното посланичество на АСП и Държавно стопанско предприятие в региона пред съдилищата по каузи, по които е страна.
Изискваната минимална степен на приключено обучение за позицията е магистър V младши сан, като професионален опит не се изисква. Минималната заплата за позицията е 590 лв..
Конкурсите ще се проведат на два стадия – решение на тест и изявление, а срокът за подаване на документите е до 27 май за старшия специалист и до 28 май за другите две позиции.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР