Регионалната библиотека Стилиян Чилингиров в Шумен организира за 17-та поредна

...
Регионалната библиотека Стилиян Чилингиров в Шумен организира за 17-та поредна
Коментари Харесай

Регионалната библиотека в Шумен организира Детска работилница за изкуство

Регионалната библиотека „ Стилиян Чилингиров ” в Шумен провежда за 17-та поредна година през лятото Детска работилница за изкуство със занимания в разнообразни клубове, оповестиха от културната институция. 

Между 20 и 24 юни ще са занятията в клуб „ Горско учебно заведение ”, които ще бъдат в Информационния център на Природния парк „ Шуменско плато ”, където децата ще имат опция да се срещнат с естественото благосъстояние на парка и със следите от историческото минало на неговата територия.

Библиотеката провежда от 27 юни до 1 юли клуб „ Роботко ”, който ще предложи първи стъпки в програмирането благодарение на дребни роботи, а от 4 до 8 юли - клуб „ Магията на българския фолклор ”. 

През юли библиотеката провежда клубовете „ Археология ” и ролеви игри на здравна тема в клуб „ Със познание и игри здравето си резервира ”, а през август – клубове „ Красотите на Шумен през обектива ”, „ Млад служител на реда ”, „ Морска акваристика ” и „ Млад пожарникар ”. 

Заниманията са подобаващи за деца от 6 до 14 години.

Записването в клубовете ще се реализира на място, в Детския отдел на библиотеката, от възрастен член на фамилията, при дейна читателска карта на детето, допълват от културната институция. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР