Регионалната библиотека Христо Ботев във Враца откри вариант как да

...
Регионалната библиотека Христо Ботев във Враца откри вариант как да
Коментари Харесай

Библиотеката във Враца с нестандартен подход към читателите

Регионалната библиотека " Христо Ботев " във Враца откри вид по какъв начин да дава книги на посетителите си, които не имат зелен документ. Част от читателите към момента не знаят са новите ограничения, като се постанова да върнат и получат книгите си на външно гише.

" Тези без зелен документ могат да заявят мечтаните от тях книги по телефона, посредством имейл или на фейсбук страницата на библиотеката. Трябва да посочат трите си имена, по-късно сътрудниците приготвят поръчката им и се свързват с тях. В комфортно за читателите време книгите се доставят пред библиотеката ", изяснява координаторът Невяна Теодосиева.

Всички върнати книги минават стерилизация посредством ултравиолетова светлина.

" Имам зелен документ, имунизирана съм, само че избирам да взимам книги на място от библиотеката. Опитах да чета електронни разновидности, само че не е моето ", споделя един от посетителите Цонка Барашка.

От Регионалната библиотека радват читателите си и с коледно предизвикателство, прикрито в някои от книгите. " Предизвикателствата са свързани с това да се изпекат коледни сладки, да се украси елхата, все неща, които основават празнично въодушевление ", споделя още Теодосиева.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР