Регионална дирекция за национален строителен контрол Враца обяви конкурс за

...
Регионална дирекция за национален строителен контрол Враца обяви конкурс за
Коментари Харесай

Търсите работа? РДНСК-Враца обяви конкурс за старши инспектор

Регионална дирекция за народен строителен надзор Враца разгласи конкурс за старши контрольор, научи организация BulNews. 
Новоназначеният чиновник би трябвало да реализира активност по практикуване на държавния надзор по устройство на територията, строителството и употребата на градежите в обсега на териториалната подготвеност на РДНСК /Регионална дирекция за народен строителен контрол/; прави инспекции на градежи, служебни проверки; сформира констативни актове за определяне на нелегално строителство; изследва, обработва и приготвя планове на отговори, мнения, разпоредби, наставления, административни актове по предоставените му за работа тъжби, сигнали, молби, запитвания и претенции за осъществяване на административни производства и процедури, като дава отговор за съблюдаване на избраните периоди при осъществяване на предоставените задачи; следи и управлява съблюдаване на избраните периодите и точността на осъществяване от общинските /районните/ администрации и от лицата, участници в строителството, на дадените разпоредби, наставления, и инструкции от органите на ДНСК.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е бакалавър, V младши сан с най-малък професионален опит от най-малко 1 година
Професионалната област, в която претендентите би трябвало да имат умения са механически науки, с направление – архитектура, строителство, геодезия.
Минималният размер на главната заплата е 780 лв., като главният размер на заплатата за длъжността се дефинира според от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент, според нормативните актове, определящи образуването на възнаграждението.
Конкурсът ще бъде извършен на два стадия – на практика изпит и изявление.
Желаещите мога аплайват до 17 часа на 19 януари, като документите се подават в постройката на Регионална дирекция за народен строителен надзор – Враца на ул. " Христо Ботев " № 46.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР