Регионална библиотека Христо Ботев - Враца обучава потребители на тема

...
Регионална библиотека Христо Ботев - Враца обучава потребители на тема
Коментари Харесай

Библиотеката във Враца организира обучение по „Киберсигурност”

Регионална библиотека „ Христо Ботев ” - Враца образова консуматори на тематика „ Киберсигурност “. Курсът ще се организира на 27 октомври 2023 година, от 14 ч. Лектор на срещата ще бъде Симеон Георгиев, компютърен инженер, който работи в IT компанията LEADVISION като началник мониторинг център. Той ще показа пред участниците в образованието по какъв начин да останем в сигурност, до момента в който сме онлайн. 
Осведомеността в региона на цифровата сигурност е от основно значение, с цел да могат жителите да разпознават рисковете и да реагират дейно на киберзаплахите. Затова участниците ще бъдат осведомени с богата палитра от онлайн услуги и методите, по които могат да останат в сигурност и да защитят своите персонални, финансови и професионални данни.
Обучението е ориентирано към жителите на Враца и региона на възраст над 15 години. Ще се организира онлайн в отдел „ Обща читалня “ на библиотеката и онлайн през платформата Zoom.
Заявете присъединяване в библиотеката на адрес: гр. Враца, ул. Петропавловска 43. За информация тел. 0879548900, e-mail:
Обучението се реализира в границите на план „ Виртуална библиотека “, осъществен с финансовата поддръжка на Национален фонд „ Култура “ по Програма за възобновяване и развиване на държавни, районни и общински институти “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР