Регионална библиотека „Христо Ботев“ – Враца и „Аз чета” представят

...
Регионална библиотека „Христо Ботев“ – Враца и „Аз чета” представят
Коментари Харесай

„Аз чета“ и врачанската библиотека представят Катя Антонова

Регионална библиотека „ Христо Ботев “ – Враца и „ Аз чета” показват Катя Антонова с новата й книга „ Гениалните предписания за сладкиши на Ванилия “. Срещата стартира от 11 часа на 26 ноември 2020 година, а единственото, което би трябвало да създадат потребителите, е да са на линия във фейсбук.
Предаването онлайн ще се реализира през фейсбук страницата на Регионална библиотека „ Христо Ботев “ – Враца. За стрийминга се грижи екипът на най-големия уебсайт за четене и книги в България – azcheta.com.
Екатерина Антонова е родена в София през 1982 година Понеже носи трите имена на баба си (а нейните също са изписани върху корици – учебници по френски), желае да си има свое име. Ето за какво се подписва с Катя Антонова. Пише откогато се помни и все с това се е издържала. Работила е в креативните отдели на огромни рекламни организации, писала е и за медии. От 2013 година е притежател на издателство „ Рибка “, познато у нас с защитата си селекция от заглавия и прелестното им оформление. Авторка е на голям брой детски книги - „ Феята от захарницата “, „ Двете кралства “, „ Рибка “, „ Принцесешки истории “, „ Седмицата на мишлето “, поредицата „ Какво значи да си… “, както и на романа за възрастни „ Призракът “ и сборника с разкази „ Десет женски изневери “.
По време на срещата писателката ще показа най-новата си книга „ Гениалните предписания за сладкиши на Ванилия “. В нея може да бъдат открити 20 предписания, които, уверени сме, ще приготвите перфектно… за разлика от самата Ванилия. Ще се забавлявате с нейните смешни мнения и препоръки. А пък може и да научите нещо ново. Книгата е с твърди корици и луксозни цветни фотографии.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР