Регионална агенция по предприемачество и иновации – Варна организира поредица

...
Регионална агенция по предприемачество и иновации – Варна организира поредица
Коментари Харесай

Проект стимулира млади жени с иновативни идеи

Регионална организация по предприемачество и нововъведения – Варна провежда поредност от интернационалните събития в интервала 17-18 юли 2018 година в гр.Варна. Събитията са в границите на план " Насърчаване на предприемачеството измежду младите дами в Дунавския район ".

В консорциума са включени общо 14 колегата от 9 страни от Дунавския район. Проектът се концентрира върху стимулиране на млади дами с новаторски хрумвания за пускане и насърчаване на личен бизнес за осъществяване на пазарен триумф посредством разнообразни подходи за повишение на техните пълномощия за бизнес и обществени нововъведения, в това число посредством основаване на Центрове за предприемачество за дами и създаване на новаторски модели на образование. Продължителността на плана е 3 години. 

Първото събитие по плана е Транснационално осведомително събитие " Бизнес дамите в Дунавския район ", което ще се организира на 17 юли (вторник) от 9.00 ч. в град Варна, хотел Галерия Графит, с присъединяване на представители на интернационалните организации, Министерството на стопанската система, университети, неправителствения бранш, бизнеса и други заинтригувани страни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР