Регионален секс: навярно повечето от вас знаят какво е секс

...
Регионален секс: навярно повечето от вас знаят какво е секс
Коментари Харесай

Регионален секс: с 10 секс пози около света

Регионален секс: вероятно множеството от вас знаят какво е „ секс по френски “. Но секс по съветски? А по италиански? Сигурно ви е забавно да разберете по какъв начин го вършат в другите страни. Следните редове ще задоволят любознанието ви.

Немски секс:

Много германци не знаят, само че в чужбина постоянно назовават класическата мисионерска поза „ немска “. Тя е изпод, а той – от горната страна. В Европа и Северна Америка немската поза е най-предпочитана. Тя е лесна и комфортна, освен това двамата могат да се гледат в очите и да се целуват на воля. Във всеки случай от време на време удобството се трансформира в проблем. Ако настъпи досада, ситуацията би трябвало да се смени.

Френски секс

Сексът по френски вероятно е обичаната интернационална процедура. Тук основната дума е „ орален “. При фелацио дамата задоволява мъжа с език и устни, като поема пениса в уста. При кунилингус той я подтиква орално и има опция да тества пъргавината на езика си. Когато мъжът и дамата се глезят взаимно, става дума за така наречен поза 69. Възможно е и да се целуват по френски, а точно с език: не инцидентно на британски целувката с език се назовава „ french kiss “, т.е. френска целувка.

Гръцки секс

Названието „ гръцки “ вероятно идва от това, че в Древна Гърция връзките сред мъже освен се практикували намерено, само че били и уважавани. Има се поради аналният секс. Дълго време гръцкият секс е бил тематика табу, само че през днешния ден се приема за нещо обикновено. Според едно американско изследване всеки трети го е тествал. За да се изживее тази специфична тръпка изцяло, предварителната игра би трябвало да трае малко по-дълго; не трябва да липсва и смазочен гел.  

Английски секс

Ако се възбуждате от ролеви игри, при които се употребяват превръзки за очи и белезници или дупето леко се пошляпва, значи харесвате британския секс. Така се назовава по-грубият секс с детайли на БДСМ и секс играчки. Във всеки случай тук не става дума толкоз за болежка, що се касае за полова стимулация благодарение на садо-мазо способи. Ако и двамата го предпочитате хард, може да опитате тези ролеви игри.

Италиански секс

Една от най-необикновените полови практики е италианската, тъй като тук основна роля играят подмишничните ямки. Ето по какъв начин действа: пенисът се пъха под мишницата на партньорката или колегата и се притиска. Силата на натиска варира съгласно желанието. Не е значимо каква поза ще заемете при тази процедура, само че се предлага подмишниците да се обръснат авансово и да се намажат с малко гел. Тогава нищо няма да попречи на удоволствието по италиански.

Но внимание: не на всички места другите практики имат еднообразно наименование и не всеки познава всички описания. Затова се предлага, преди да се отдадете на интимни милувки, да обсъдите с партньора/ката/ си кои страни би искал/а/ да посети и кои не!

Продължава ТУК.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР