Регионален природонаучен музей – Пловдив кани своите малки и големи

...
Регионален природонаучен музей – Пловдив кани своите малки и големи
Коментари Харесай

Рисуване върху вода в Природонаучния

Регионален природонаучен музей – Пловдив кани своите дребни и огромни другари на първата Лендарт работилница за основаване на картини с естествени изображения върху вода и отпечатването им върху хартия.

Заниманието е уместно за лица от 5 до 105 години, има учебен темперамент и дава опция за самостоятелно творчество и креативност. Участниците ще научат що е Лендарт /от англ. land art – земя и изкуство/, по кое време и по какъв начин се заражда като течение в изкуството. Ще схванат по какъв начин международни лендарт актьори вършат природата част от своите творби с камъни, скали, пясък, вода и други

Ще има проява онлайн по какъв начин се рисува върху вода и по какъв начин се прави отпечатък върху хартия. Образователно филмче ще разкрие тайните на рисуването без четки и моливи. Участниците ще основат лични картини от вода , като ще работят с достоверни креативен материали. Уникалните картини, които ще се основат сами ще останат подарък за всеки, участвал на Лендарт работилницата.

Екипът на Регионален природонаучен музей – Пловдив чака всички искащи да се забавляват и рисуват върху вода на 24 март /неделя/ 2024 година в часови диапазон: първа група от 10.00 часа и втора група от 13.00 часа. Времетраенето е 2 часа. Цена: 30 лева (заплащат се на касата на музея). Необходимо е авансово записване на телефон: 0877696776

Водещи на първата Лендарт работилница „ Рисуване на естествени картини върху вода “ са Сдружение „ АртеВизия “, които се ангажират с провеждането на заниманието, демонстрацията и обезпечаване на материалите за изобразяване.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР