Реформите в спецслужбите и смяната на главния секретар на МВР

...
Реформите в спецслужбите и смяната на главния секретар на МВР
Коментари Харесай

Христо Иванов: Очакваме да имаме трима министри, единият от тях ще е и вицепремиер

Реформите в спецслужбите и промяната на основния секретар на Министерство на вътрешните работи не са детайл от договарянията. По никакъв метод това не е част от някакви условия, които се слагат от нас. Това е въпрос на една бъдеща по-широка полемика.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание съпредседателят на "Демократична България " (ДБ) Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския във връзка продължаващите договаряния за съдружно държавно управление.

"Не съм видял последните текстове от съдружното съглашение. Ще ги прегледаме и ще отправим нашите бележки. Очакваме три министерски кресла. В "Да, България " сме наясно с нашата номинация. При "Зелено придвижване " текат още полемики. Единият от тези министри ще е и вицепремиер. Нека да изчакаме от "Продължаваме смяната " (ПП) да разгласят структурата и състава на кабинета и тогава ще разясняваме ", прикани той.

"Хубаво е, всички партии да подпишат настрана съглашението с Политическа партия. Това е структура, която показва израстването на тази коалиция. Демократична България поддържа Политическа партия, а те в договаряния си обезпечават поддръжката от другите партии. Това е концепцията. Отново ще кажа - дано да изчакаме мандатоносителят да разгласи структурата на кабинета и да разгласява коалицонното споаразумение в елементи ", приключи Христо Иванов
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР