Реформаторски общности за демокрация за местните избори е опит да

...
Реформаторски общности за демокрация за местните избори е опит да
Коментари Харесай

Найден Зеленогорски: Всеки в дясно има своя представа какво да се прави, затова няма диалог

Реформаторски общности за народна власт за локалните избори е опит да наименуваме нещо, което съществува. Нашата концепция е да чуем какво мислят хората в общините, в които управляваме и където сме ясна съпротива на ГЕРБ. Това разяснява Найден Зеленогорски от ДБГ по.

„Явно всеки в дясно има своя визия за това какво би трябвало да се прави, по тази причина няма диалог“, разяснява той и изясни, че би трябвало да се видят грешките и означи, че се протяга ръка към другите в дясното политическо пространство.

Търсим опит да създадем нещо, което съществува, още по-голямо, тъй като след 2 години предстоят локални избори, сподели още Зеленогорски по отношение на Реформаторски общности за народна власт.

„Хората, които победиха, са кметовете, по места разнообразни структури освен си приказват, само че и взаимодействат. Може би в водачите е казуса. Има общини, в които дясноцентриската общественост ръководи над 10 години, за какво да не може по принцип да стане това“, разяснява Найден Зеленогорски.

Смятаме, че е разумно да създадем Реформаторски общности за народна власт за локалните избори, имаме мандат да я предложим на цялата демократична общественост, означи още той.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР