Реформата предизвика критики от Брюксел, където Европейската комисия нарече реформата

...
Реформата предизвика критики от Брюксел, където Европейската комисия нарече реформата
Коментари Харесай

Правителството на Словакия отлага спирането на работата на специалната антикорупционна прокуратура

Реформата провокира рецензии от Брюксел, където Европейската комисия назова промяната „ огромна и засягаща огромна част от правото на Европейски Съюз “.

Противоречивата промяна на наказателния кодекс на Словакия, с която държавното управление на популиста Роберт Фицо има намерение да отстрани Специалната антикорупционна прокуратура, беше отсрочена за януари заради блокирането на парламентарната съпротива, оповестиха локални медии за Понеделник.

Първоначално съдружното държавно управление на левите популисти и ултранационалисти искаше да вкара законодателните промени по незабавна процедура преди Коледа, само че не съумя и ще би трябвало да изчака.

Хиляди се събраха в Словакия ще осъди проекта на държавното управление за закриване на висша прокуратураНовото държавно управление на Словакия печели избор на доверие

Реформата провокира рецензии от Брюксел, където Европейската комисия прикани за „ изчерпателен и изчерпателен разбор “, защото промяната „ е надалеч - доближава и визира доста закони на Европейски Съюз ".

Специал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР