Референдумите в Донбас имат огромно значение не само за системната

...
Референдумите в Донбас имат огромно значение не само за системната
Коментари Харесай

Медведев: Референдумите в Донбас трябва да бъдат проведени, териториите - присъединени към Русия

„ Референдумите в Донбас имат голямо значение освен за систематичната отбрана на жителите на ЛНР, ДНР и другите освободени територии, само че и за възобновяване на историческата правдивост. “

Това написа в своя Телеграм канал някогашният съветски президент и министър председател Дмитрий Медведев. В момента той е зам.-председател на съветския съвет за сигурност.

Ето по какъв начин продължава той:

" Те (референдумите - б.р.) изцяло трансформират вектора за развиване на Русия за десетилетия. И освен на нашата страна. Защото след тяхното осъществяване и приемането на новите територии в състава на Русия, геополитическата промяна в света ще придобие необратим темперамент.

Посегателството върху територията на Русия е закононарушение, осъществяването на което разрешава потреблението на всички сили за самоотбрана. Но не по-малко значимо е, че след измененията в конституцията на нашата страна, нито един предстоящ началник на Русия, нито едно длъжно лице, не би могло да върне нещата обратно.

Именно по тази причина от тези референдуми по този начин доста се опасяват в Киев и на Запад. И точно по тази причина те би трябвало да бъдат извършени. “

 

Превод и редакция " Епицентър "

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР