Референдумът за конституционните промени в Русия се очаква да се

...
Референдумът за конституционните промени в Русия се очаква да се
Коментари Харесай

Путин иска правова и социална държава

Референдумът за конституционните промени в Русия се чака да се организира до 1 май тази година. Президентът Владимир Путин изрази убеденост, че руснаците ще поддържат самодейността му за рационализиране на Русия като правова и обществена страна. А Народното събрание утвърди Михаил Мишустин за ръководител на държавното управление, оповестява Българска национална телевизия.

" Януарска гражданска война. " Така вестник " Комерсант " назова изненадващата с мащабите и бързината си самодейност на Владимир Путин за промени в политическата система на Русия. Президентът събра на първо съвещание работната група за разработване на измененията в конституцията. И изясни главната цел.

Владимир Путин, президент на Русия: Смисълът на тези ремонти е да обезпечат развиването на Русия като правова и обществена страна, да усилят успеваемостта на институциите, да укрепят ролята на гражданското общество, политическите партии и районите във вземането на най-важните решения за страната ни.

Русия ще си остане президентска република, само че по-отворена, акцентира още веднъж Путин. Защото, съгласно него, парламентарна република в такава многонационална и многорелигиозна страна би била " доста съществено тестване ". Междувременно Държавната Дума утвърди технократа Михаил Мишустин за министър председател.

383-ма депутати гласоподаваха " за " против нито един " срещу ". 41 комунисти се въздържаха от избор. Мишустин даде обещание почтително да финансира целите на Путин за повишение на виталния стандарт на руснаците, на раждаемостта, на качеството на образованието и опазването на здравето.

Михаил Мишустин, министър-председател на Русия: Разбира се упоменатите в президентската тирада средства са налични. Тази година ще бъдат отделени 450 милиарда, а за идните 4 години са общо 4 трилиона рубли.
Новият съветски министър председател даде обещание в най-скоро време да разгласи състава на държавното управление си.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати &c
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР