Референдумът за Брекзит е причинил остра психоза на мъж, смята

...
Референдумът за Брекзит е причинил остра психоза на мъж, смята
Коментари Харесай

Психоза порази британец заради Брекзит

Референдумът за Брекзит е предизвикал остра неуравновесеност на мъж, счита лекуващият психиатър, представен от ”Индипендънт ”. Това е първият документиран случай на отключена от Брекзит неуравновесеност съгласно отчет, който предизвестява, че политическите катаклизми може да доведат до съществени проблеми в психологичното здраве.
Пациентът, на към 40 години и описващ фамилията си като " мултикултурно ", забелязал, че психологичното му здраве бързо се влошавало малко след резултатите от референдума за Европейски Съюз. Ставал все по-притеснен за произшествия на расова основа и откакто бил признат в психиатрично поделение, споделил, че се срами да бъде британец.

Доктор Мохамед Катшу, който лекувал пациента, написа: " Жена му заяви, че след оповестяването на резултатите от референдума за Брекзит на 24 юни 2016 година той почнал да отделя повече време да популяризира мислите си в обществените мрежи. Изпитвал компликация да одобри политическите събития към себе си. Сънят му се влошил. "

След като бил признат в психиатрично поделение, пациентът, чието име не се загатва, бил разказан като нервозен, като питвал да пробие с ръцете си пода на болничното заведение, с цел да избяга. Смятал, че го шпионират и че новините по радиото били ориентирани против него. Страдал и от халюцинации.

Пациентът изпитвал напрежение и в фамилията, и на работното си място, което асъдействало за заболяването. Бил диагностициран с остра неуравновесеност, сходна на шизофрения. Това е първият случай на психологично заболяване, провокирано от Брекзит. Мъжът се възстановил за две седмици след лекуване с оланзапин, антипсихотично лекарство.

Катшу цитира изследвания във Англия, съгласно които Брекзит е сериозен източник на терзания за младежите, отбелязва Си Ен Ен. Според откриватели в Кралския лицей в Лондон и в Харвардския университет, броят на предписаните в Англия антидепресанти се е нараснал след резултатите за Брекзит.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР