Референдумът по въпроса за името на Македония, който ще се

...
Референдумът по въпроса за името на Македония, който ще се
Коментари Харесай

3,5 млн. евро ще струва референдумът за името на Македония

Референдумът по въпроса за името на Македония, който ще се организира на 30 септември 2018 година ще коства 3,5 милиона евро (приблизително 6,8 млн. лева), като средствата за него ще бъдат покрити от държавния бюджет с преразпределение на средствата от министерствата. Това предава скопският ефирен канал „ Телма “, представен от " Фокус ".

Най-голямото преразпределение на средствата ще бъде в Министерството на финансите, където от позиция „ Различни прехвърляния “ ще бъдат трансферирани 60 милиона денара (1,91 млн. лева)
Отделът по общи въпроси на държавното управление на Македония от перото „ Други планове “ ще отпусне 20 милиона денара (636 хиляди лева). Същата сума ще бъде преразпределена от Министерството на превоза и известията.
Министерството на труда и обществената политика и на опазването на здравето ще отделят по 10 милиона денара (318 хиляди лева)
Парите ще бъдат пренасочени и от средствата, предопределени за Голямата концертна зала за македонската филхармония, в размер на осем милиона денара (254 хиляди лева).
Министерството на образованието ще трансферира пет милиона (159 хиляди лева.).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР