Референдум за връщане на задължителната казарма предлагат от Съюза на

...
Референдум за връщане на задължителната казарма предлагат от Съюза на
Коментари Харесай

Предлагат да се направи референдум за връщането на казармата

Референдум за връщане на наложителната казарма оферират от Съюза на сержантите и офицерите от запаса и запаса. Според тях е неотложно до края на годината да се направи повсеместен обзор на сигурността и защитата в страната и да се вземат ограничения за окомплектоване на армията ни.
Състоянието на Българската войска през днешния ден е като след Ньойския контракт преди съвсем 100 години, настояват запасните офицери, съобщи " Дарик ".
Те упорстват да се промени мисленето за методите, по които може да се окомплектова войската ни. Предлагат да се организира референдум и да бъде върната наложителната наборна военна работа. А също по този начин да се премисли системата за попълване на Въоръжените сили и техния запас с персонален състав, като се употребяват и опциите за доброволна работа.
Предложенията бяха отправени към институциите и обществото през вчерашния ден по време на конференция „ Ролята на доброволната работа в армията и службата в резерва”, която се организира в Казанлък. Офицерите и сержантите от запаса и запаса упорстват също до края на годината да бъде осъществен повсеместен обзор на сигурността и защитата, а Народното събрание да одобри дълготраен проект за развиване на Въоръжените сили до 2032 година.
Председателят на съюза о. з. ген. Златан Стойков се разгласи за закон за запасното воинство, какъвто в страната ни няма.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР