Реферът Ребека Уелч стана първата жена, ръководила мач от английската

...
Реферът Ребека Уелч стана първата жена, ръководила мач от английската
Коментари Харесай

За първи път жена ръководи мач във Висшата лига, Тотнъм издържа срещу Евертън

Реферът Ребека Уелч стана първата жена, управлявала мач от британската Висша лига по футбол на дуела сред Фулъм и Бърнли.
Прочетете още
40-годишната Уелч управлява мача, в който Бърнли се наложи с 2:0 с голове на Уилсон Одобер и Сандер Берге.

С триумфа Бърнли прекъсна серия от три мача без победа и се отлепи от дъното на класирането. Тимът заема предпоследно място с 11 точки. Фулъм е 12-и с 21 точки.

Ребека Уелч постоянно съдийства на мачове от женската лига, а преди е получавала дежурства за срещи от по-ниските дивизии и шампионата ФА Къп, както и за Световното състезание при дамите по-рано тази година. На 4 ноември бе четвърти арбитър на мача от Висшата лига сред Фулъм и Манчестър Юнайтед.

Тотнъм реализира трета поредна победа и се върна в топ 4. " Шпорите " се постановиха с 2:1 вкъщи против Евертън и изместиха Манчестър Сити от четворката. Сити има мач по-малко поради уговорката си към Световното клубно състезание.

Тотнъм поведе рано с гол на Ричарлисон в 9-а минута, а Хьон-Мин Сон удвои в 18-а.

Евертън се върна в мача в 82-а минута с гол на Андре Гомеш, а до края Данжума пропусна на два пъти отлични обстановки да донесе точка за " карамелите ".

Новият мениджърът на Нотингам Нуно Еспирито Санто дебютира на поста с домакинска загуба с 2:3 от Борнемут, предаде БНР.

Еланга даде задатък на Форест преди почивката, само че гостите обърнаха с две попадения на Доминик Соланке. Крис Ууд изравни на Нотингам и изглеждаше, че Нотингам ще вземе точка, само че в добавеното време Соланке оформи своя хеттрик и донесе успеха за Борнемут.

Така Нотингам продължава отрицателната си серия във Висшата лига и остава 17-и на две точки от зоната на изпадащите.

Борещият се за оставане в елита Лутън реализира изненадваща победа с 1:0 против претендента за топ 4 Нюкасъл. Андрос Таунзенд вкара единствения гол за третата победа на Лутън за сезона.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР