Редуцирането на бюджетите заради COVID-19 няма да се отрази пагубно

...
Редуцирането на бюджетите заради COVID-19 няма да се отрази пагубно
Коментари Харесай

Теди Салпаров: COVID-19 няма да повлияе на финансите в Русия

Редуцирането на бюджетите поради COVID-19 няма да се отрази пагубно на едно от най-силните и най-богатите волейболни шампионати – Суперлигата на Русия. Това Мнението е на българското либеро и към този момент някогашен национал Теодор Салпаров, който приказва за предаването по NOVA " На кафе ". През този сезон Салпаров беше част от съветския Газпром-Югра (Сургут), а в този момент в дните на обществена изолираност той прекарва времето си със своето семейство на българското Черноморие.
 В Русия признаха Пламен Константинов за треньор №1 на сезона
Теодор Салпаров призна, че е имал шансът да се прибере в България във допустимо най-хубавият миг, с цел да се изолира в родината си. От клубното управление на Газпром-Югра са оказали цялостно подпомагане и схващане към желанието на някогашния към този момент български национал да се завърне в родината си. Не по този начин стоят нещата, обаче с някогашният селекционер на България Пламен Константинов, който няма по какъв начин да се прибере у нас.
 Газпром-Югра с доста висока оценка за играта на Теодор Салпаров
Салпаров съобщи, че се чака с по към 10% стесняване на бюджета на клубните тимове в Русия, само че това не би оказало огромно въздействие в спорта, защото и сега се вършат мощни задгранични прехвърляния.

" Трансферите не престават във волейбола. Големите тимове селекцират чужденци и си вършат тимовете. Да се отрази с до 10% на бюджетите, само че няма да е такава фрапантна разликата за чужденците ", разяснява Теди Салпаров.
 Газпром-Югра притегли изпълнител №1 в Шампионската лига
По отношение на разпространяването на COVID-19 в Русия Салпаров разкри, че информацията, която доближава до него е все по-тревожна. " Аз към този момент ще стане съвсем месец откогато се прибрах. Съумях да го направя преди да затворят летищата и преди да стане съществено ситуацията с ковид в Русия ", призна българското либеро.

Все отново, Теодор Салпаров е убеден в оптимистичното развиване на обстановката. " Мисля, че Господ ни е дал някакви тествания и ние би трябвало да се преборим с тях ", приключи Салпаров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР