Редовното правителствено заседание е утре, 18 януари, от 10.00 часа,

...
Редовното правителствено заседание е утре, 18 януари, от 10.00 часа,
Коментари Харесай

Министерският съвет утре ще приеме Национален план за действие по заетостта през 2018 г.

Редовното държавно съвещание е на следващия ден, 18 януари, от 10.00 часа, оповестиха от пресслужбата на кабинета. По време на съвещанието министрите се чака да одобряват Национален проект за деяние по заетостта през 2018 година

Правителството на следващия ден ще утвърди меморандума сред България и Република Македония, който бе подписан на взаимното съвещание на двете държавни управления на 23 ноември 2017 година в Струмица, за намаляването на интернационалните цени за роуминг за телекомуникационните услуги сред двете страни.

По време на съвещанието министрите се чака да дадат единодушието си за разкриване на Консулство на Република Косово в Несебър.

Министерският съвет ще одобри промени в Закона за подкрепяне на земеделските производители. Освен това държавното управление ще одобри Наредба за значителните условия и оценяване на сходството на уреди, захранвани с газово гориво.

Министрите на следващия ден се чака да одобряват и Наредба за условията и критериите за ВиК операторите и квалификацията на личния състав им. Правителството ще гласоподава и план на Постановление за изменение и допълнение на нормативни актове на Министерския съвет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР