Редовният сезон в НБА приключва, като всеки отбор има да

...
Редовният сезон в НБА приключва, като всеки отбор има да
Коментари Харесай

Майкъл Джордан е по-богат от всякога

Редовният сезон в НБА завършва, като всеки тим има да изиграе още по няколко мача. Шарлът Хорнетс имат доста дребни теоретични шансове за последното място в Източната конференция, които мога да изгубят още на следващия ден вечер. Това ще значи, че тимът пропуща етапа на елиминациите за 11-и път от последните 14 сезона, откогато бе съживен през 2004 година

Легендата от НБА Майкъл Джордан пое надзор над тима през 2010 година и към този момент не съумява да повтори триумфите си като състезател. Джордан има шест трофеи с тима на Чикаго Булс, до момента в който Хорнетс не са спечелили даже и един кръг в плейофите, откогато той е притежател.

Въпреки неналичието на триумфи на игрището, Хорнетс са голям триумф за Джордан като инвестиция. Той бе миноритарен акционер в клуба още от 2006 година, преди да заплати 175 млн. $ за тима през 2010 година, главното под формата на наследени отговорности. През февруари от Forbes оцениха тима на 1.05 милиарда $, включително 150 млн. $ отговорности. Джордан има почти 90% от Хорнетс.

Нарастващата стойност на тима и триумфа на марката Jordan, която е част от Nike, са нараснали положението на някогашния баскетболист до 1.65 милиарда $. Ръстът е от 350 млн. $ за последните 12 месеца. Джордан сега е на 1 477-о място в класацията на най-богатите хора в света, придвижвайки се с 90 места нагоре спрямо предходната година. Той също по този начин е 455-ият най-богат човек в Съединени американски щати.

Целия материал може да прочетете тук: https://profit.bg/klasatsii/maykal-dzhordan-e-po-bogat-ot-vsyakoga/
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР