Редовната консумация на извара може да бъде полезна в борбата

...
Редовната консумация на извара може да бъде полезна в борбата
Коментари Харесай

Млечният продукт, който помага срещу есенна депресия

Редовната консумация на извара може да бъде потребна в битката с есенната меланхолия и да увеличи потентността, твърди гастроентерологът Алексей Буеверов за организация "Москва ", оповестяват от.

Изварата е богата на хранителни субстанции, протеини и мазнини и в по-малка степен на въглехидрати. Проучвания са потвърдили, че при постоянна консумация на извара се покачва настроението и човек елементарно може да преодолее есенната меланхолия.

Той напомня, че продуктът е богат на микроелементи – калций, магнезий, цинк, което оказва помощ освен за укрепване на костната тъкат, само че и на мъжката потентност.
 Какви са изгодите за здравето от постоянната консумация на извара  Какви са изгодите за здравето от постоянната консумация на извара  Какви са изгодите за здравето от постоянната консумация на извара  Какви са изгодите за здравето от постоянната консумация на извара
Тъй като изварата е висококалоричен артикул, е добре да не се ядат повече от 200 грама дневно, като маслеността е целесъобразно да бъде сред 5 % и 9 %. От обезмаслените млечни артикули вредата е по-голяма от изгодата, акцентира Буеверов.

На първо място, организмът не получава задоволително количество мазнини и стартира да ги отделя самичък. На второ място, продуктите с ниско наличие на мазнини са по-безвкусни и производителят прибавя към тях захар и подсладители, което усилва наличието на калории в него.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР