Редно е всички отношения между партиите и особено вътре в

...
Редно е всички отношения между партиите и особено вътре в
Коментари Харесай

Радев за ДПС: Отношенията вътре в партиите трябва да са в рамките на закона и приличието

Редно е всички връзки сред партиите и изключително вътре в партиите да се разполагат в границите на закона и приличието. Това сподели пред публицисти президентът Румен Радев в Созопол, където ще взе участие в откриването на Празниците на изкуствата „ Аполония “.

" Силно се надявам процесите в българската политика да не изгонят изцяло гласоподавателя от урните. Също по този начин мощно се надявам и е редно всички връзки сред партиите и изключително вътре в партиите да се разполагат в границите на закона и приличието ", съобщи президентът.

За страдание, съгласно него, приличието, изключително в някои политически играчи, към този момент напуща българската политика.

Румен Радев прикани също двете кандидатури за български еврокомисар да са на дами.  

„ В писмо до премиера Главчев Урсула фон дер Лайен съобщи, че чака две кандидатури, една от които наложително да е на жена. В тази обстановка, в случай че ние изпратим мъж и жена, това значи, че няма никаква конкуренция и незабавно ще бъде определена дамата. Моят апел към Министерския съвет и премиера е, с цел да има избор госпожа фон дер Лайен, е да изпратим две дами. Мъжът няма никакъв късмет ”, уточни президентът, който посети фестивала „ Аполония ”.  
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР