Редно е с обновени сили да очертаем рамката за политически

...
Редно е с обновени сили да очертаем рамката за политически
Коментари Харесай

Карадайъ: Войната в и между институциите трябва да спре, иначе краят на държавността е незибежен

Редно е с актуализирани сили да очертаем рамката за политически ред, съществени цели във вътрешната и външна политика. Новият политически сезон ни носи тревожна конюнктура. Нашите предизвестия за основаването на безпринципна коалиция не бяха чути. Това съобщи от парламентарната естрада ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

"ГЕРБ има последния късмет да поеме политическата отговорност за неуспеха на своята политика и да предложи съответни решения ", разяснява той.

"Трябва по скоро да изправим колапсът на държавността. Доверието на жителите пада стремглаво, само че ние би трябвало да спрем това. Има липса на управническа визия и метод. Проблемът с чумата, Българска академия на науките, Търговският указател и главните системи на страната са единствено част от неволите на страната ", сподели още ръководителят на Движение за права и свободи.

"Войната в и сред институциите би трябвало да спре, другояче краят на държавността е неминуем. Политиката на "купеното " време би трябвало да спре. За страдание популизма и национализма е във властта. Гражданите живеят в неуместно двойнствено време ", добави Карадайъ.

"Важният за Движение за права и свободи въпрос, е по какъв начин да се възстановят демократичните механизми на ръководството. Основна задача на Народно събрание би трябвало да бъде да реанимираме страната ", приключи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР