Редица звезди срещнаха любовта през изминалата година. Едни от най-одумваните

...
Редица звезди срещнаха любовта през изминалата година. Едни от най-одумваните
Коментари Харесай

Кои родни звезди се залюбиха през 2021-а?


Редица звезди срещнаха любовта през миналата година . Едни от най-одумваните всемирски персони у нас откриха своята половинка в живота. Някои го направиха, незабавно откакто се разделиха с някогашните си. Други чакаха, до момента в който намерят верния човек.

Папи Ханс залюби актриса

Папи Ханс дефинитивно загърби Дара. Поетът и музикант откри индивида за него в лицето на младата и сексапилна госпожица Сара .

Блондинката, която е изцяло естествена, се изявява като модел, актриса и водеща. Играе в хитовия сериал " Братя ". Част е и от екипа на " Преди обед ".

Любовта сред Папи Ханс и сексапилната мацка датира от пролетта. Музикантът се изясни в обич на новата си възлюбена, откакто през лятото й посвети сантименталната ария.

Аръков се радва на същински огромни бомби

Иво Аръков най-сетне срещна огромната си обич. След редица несполучливи връзки артистът се залюби със свръхнадарената Габриела . Хубавицата е на 20 година. А бюстът й е идеал за всеки мъж, само че единствено Аръков му се радва.

Звездата от " Съни бийч " и хубавицата са дружно от по-малко от година. Първо Иво крие връзката им. Щом схваща, че нещата вървят, взема решение да я официализира.

Двамата са запалени пътешественици и постоянно обикалят из света.

Райна гушка ветеринар

Райна още веднъж е на крилете на любовта. Пилето на фолка не случва на мъже. И постоянно ги сменя. Новият на певицата се споделя Вергил . Той е ветеринар по специалност и е тъкмо по усета на пилето на фолка. По-млад е от нея, наподобява добре и има тяло на Бог.

Точно Вергил е до Райна в най-тежкия миг от живота й - загубата на майка й. Мачото съумява да извади тъмнокосата хубавица от дупката, в която е изпаднала.

Софка харесва снахата

Синът на Софи Маринова - Лоренцо, също си хвана гадже през 2020-а. Наследникът на ромската перла залюби красавица, която е на неговите години.

Избраницата на Лоренцо се споделя Катерина . Момичето към този момент се е срещнало с майката на половинката си. Софка заведе на Малдивите Лоренцо и приятелката му, където съумя да я опознае. А по-късно призна, че доста я харесва.

Сашо Кадиев остави Таня, взе моделка

Една от най-обсъжданите раздели през годината бе на Сашо Кадиев. Синът на Катето Евро изостави дамата, която го подари с щерка. И се хвана със знойна моделка.

Ивелина е родом от Хасково. Над 10 години е по най-големите фешън сцени по света.

Кадиев към този момент живее под един покрив с новата си възлюбена. Мацката, като се изключи че е суперсекси, е й доста интелигента.

Мария се омъжи за трети път

Мария отново е влюбена. Не това не е смешка! Миньончето този път е уверено, че най-сетне е срещнало верния човек. След куп несполучливи връзки Мария разкри: " Най-после открих същинската обич ".

Певачката залюби мастит предприемач на име Мирослав . Връзката им се разви супербурно. Само след няколко месеца двамата се сгодиха. А малко по-късно се вричат във безконечна обич.

Това бе женитба номер 3 за Мария до момента. За Мирослав е втора. Той има две чеда - момче и момиче.

Теди Кацарова отново с чужденец

Не си пада по българските мъже Теди Кацарова . Щерката на Големия транспортен съд още веднъж се хвърли в обятията на чужденец на име Ян . Предният мъж на Теди още веднъж не бе от родината ни.

Кацарова нормално крие персоналния си живот. Този път обаче тя сама сподели актуалната си половинка. Избраникът на Теди е от Чехия. Двамата се срещнали в бар във Варна, където Теди имала присъединяване, написа
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР